Autóbusz bérlés, kirándulások szervezése Erdélybe, Horvátországba, Görögországba

Busz és mikrobusz bérlés ahogyan Ön szeretné!

Béreljen nálunk autóbuszt vagy mikrobuszt utazásaihoz.

Legyen szüksége bármilyen méretű autóra vagy autóbuszra nálunk biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

Buszaink üzembiztosak, folyamatosan szervizeltek, biztonsági övvel, GPS-el, DVD-vel, légkondicionálóval és számos egyéb kényelmi szolgáltatással felszereltek. Minden buszunk teljesíti a legszigorúbb nemzetközi követelményeket. Gépkocsivezetőink tapasztaltak, hosszú évek óta tevékenykednek a buszos szakmában, mindenben segítőkészek és rendkívül megbízhatóak. Buszrendelés esetén 7-20 főig tudunk különféle igényeket kielégítő, luxus autóbuszokat az Ön rendelkezésére bocsátani. Amennyiben megtisztel bennünket bizalmával és buszaink közül rendel, az Ön által elvárható legmagasabb színvonalat tudjuk biztosítani, igényeihez mérten testre szabott, igen kedvező árakon.

Cégünknél lehetőség van minden igényt kielégítő mikrobusz bérlésre, mikrobusz kölcsönzésre is, kedvező feltételekkel, sofőrrel.

Segítünk önnek a nyugdíjas klubbja kirándulását megszervezni, ahol nem csak autóbuszt és sofőrt biztosíthatunk, hanem idegenvezetőnk is elkísérheti önöket és a leg megfelelőbb szállít is megtaláljuk önöknek!! Ha gyermeke osztálykirándulásra indul ne habozzon minket felkeresni, hiszen nagy tapasztalattal tudunk a kirándulás programját is összeállítani.

Keressem minket bizalommal telefonon: +36705772681, vagy e-mailban: turak.erdelyben@gmail.com

  

Autóbuszainkkal vállaljuk Erdélybe, Horvátországba, Görögországba, Ausztriába, de Európa teljes területére a szállítást. Forduljon hozzánk bizalommal egyedi árajánlatért, legyen akár szó kirándulásról, városnéző programokról, esküvői vagy reptéri transzferről, gyermekek szállításáról, családi nyaralásról, céges utazásról. 

You may also like...