Erdélyi túrák +, a legjobb választás, ha szereted Erdélyt és Székelyföldet!

EDÉLY ÉS SZÉKELYFÖLD CSODÁLATOS

ezért is hoztunk létre egy olyan zárt csoportot hoztunk, ahová mindenki csatlakozhat aki szereti Erdély, Székelyföld és a Kárpátok csodálatos tájait. Ha ön jelentkezik a csoportba, akkor ön nem csak támogatja a munkánkat, hanem cserébe csodálatos fotókat és érdekes filmeket láthat valamint érdekes írásokat olvashat. 

Sajnos lájkokból és megosztásokból nem tudunk megélni,

… ezért is gondoltuk, hogy egy olyan platformot hozunk létre, ami igaz, nem ingyenes, de tudjuk, hogy napi 10 forint, vagy 0.14 lej támogatást meg fog érni önnek is, mert cserébe Erdély az, amit adunk! Az Erdélyi túrák + csoportba olyan fotókat töltünk fel, amiket az fb. oldalon nem jelentetünk meg (vagy csak hónapok múltán), így önök láthatják a legszebb és legfrissebb fotóinkat. Adatbázisunk is több tízerer fotót, filmet tartalmaz. 

Ha soknak tartja  a napi 10 forint támogatást, vagy a 0.14 lejt, amit kérünk, akkor is tovább követhet a facebookos oldalunkon, de a csoportba csak olyan tagokat várunk, akik valóban  értékelik a munkánkat és valóban szeretik Erdélyt és Székelyföldet!

Természetesen mi egy vállalkozás vagyunk és a támogatásáról, tagságáról számlát is adunk, ezért fontos, hogy e-mailt is írjon! Jelenleg az Erdélyi túrák, Levi Bágy, Kalmár Zoltán, Habarics Zsolt fogja feltölteni a fotókat!

Amit mi vállalunk: napi legalább 10 fotó, vagy annál több!
Amit ön vállal: nem osztja tovább a fotókat!!! 

LEGYEN ÖN IS ERDÉLYI TÚRÁK + tag és sok Erdélyi szálláshelyen kedvezményesen szállhat meg, sok étteremben kedvezményesen étkezhet. ERDÉLYI KIRÁNDULÁSAINKON az Erdélyi túrák+ tagok is kedvezményesen vehetnek részt!

A jelentkezés menete: 

– A legegyszerűbb, ha jelentkezik a csoportba, majd a facebookon küldött levelünkre válaszol. Ha nem válaszol az elküldött tjékoztatóra, úgy 24-48 órán belül elutasítjuk a jelentkezését. A csoportba itt lehet jelentekzin: Erdélyi túrák+, de érdemesebb e-mailt írni.

– E-mailben a turak.erdelyben@gmail.com címre írt levéllel is lehet jelentkezni.

KÉRJÜK ADJA MEG A POSTÁZÁSI CÍMÉT és a telefonszámát, a kapcsolattartás végett.

Kérjük adja meg az e-mail címét, ahová az elektronikus számlát elküldhetjük az ön részére!

Magyarország területéről banki átutalással ide kérnénk átutalni az éves díjat!

Kedvezményezett számlaszáma: 10700024-49737509-55000000

Kedvezményezett neve: Barion Payment Zrt. A fizetés összege (1 évre): 3650,- Ft,

Közlemény: 085 850 006

Erdély területéről a következő bankszámla számra lehet utalni az éves díjat:

Bankszámlaszám: RO05OTPV220000928050RO01

Kérjük írja oda megjegyzésben: "Erdélyi túrák +"

Az tagság díja 1 évre 51 lej.

CÉGNÉV: FPeter Tur Transylvania SRL

Cod Unic Inregistrare: 3419966

CÍM: Salonta, Strada Kulin György Nr. 37

Európa más területeiről, vagy akár a tengeren túlról a következőképpen utalhat, így ön Európából, vagy más országokból is láthatja Erdélyi túrák+ csak az előfizetőknek szóló tartalmát.

Swift code: OTPV ROBU

Iban: RO59OTPV 22000092 8050EU01

Kérjük írja oda megjegyzésben: Erdélyi túrák+ 

Ha  ön jelentkezik a csoportba, de nem reagál az e-mailunkre, levelünkre, akkor pár napon belül töröjük a jelentkezését. 

You may also like...