FŐZŐSULI

„A szakácskönyv az egyetlen könyv, amiről elmondhatjuk, hogy boldoggá tette az embereket.” Joseph Conrad
Kedves Olvasó!
Azzal a szándékkal indítjuk útjára legújabb kötetünket, hogy örömet szerezzünk mindazoknak, akik szeretnének minél jobban megtanulni főzni. Akik imádnak a konyhában sürögni-forogni, de hogy ne váljanak ezen tevékenykedés rabjaivá, ezért hasznos ötletekkel, tanácsokkal latjukéi főleg a „pályakezdőket”. Mondhatni, hogy minden emberéletében eljön az a pillanat, amikor akarva-akaratlan egyszer fakanalat vesz a kezébe, hogy elkészítsen egy könnyebb vagy nehezebb fogást. Ahhoz, hogy ez az első élmény kellő eredményt, elégtételt hozzon, mindenképpen szükség van némi alapfogalmakra. Vagyis a főzés tudományát, mint annyi más egyebet az életben, meg kell tanulni, és sok gyakorlással lehet tökéletesre fejleszteni. Alapszakácskönyvünk a főzni vágyók elengedhetetlen kelléke, ugyanis mindenfajta ételkészítés tudnivalóit, titkait megosztjuk olvasóinkkal. Mindezek mellett szólunk még azokról az alapanyagokról is, melyekre mindenképpen szükségünk van egy egyszerű fogás megalkotásához, hogy ne kelljen minden alkalommal értékes órákat elvesztegetni a bevásárlással. Bemutatjuk az ételkészítés fortélyait is, úgy mint párolás és gőzölés, lassú és hirtelen sütés, pörkölés, és számos étel készítési technikájáról is szó esik. Olyan főzni tanuló személyek számára ajánljuk a könyvet – korosztálytól függetlenül -, akik a magyar konyha hagyományaiból kiindulva hajlandóak egy kis kalandozásra újdonságokkal teli gasztrovilágunkban. A kiadványunkban felsorakoztatott hagyományos alapreceptek mellett modernebb fogásokat is bemutatunk, helyenként kiegészítő tippekkel, magyarázatokkal.
Sikeres, örömteli főzést kívánunk mindenkinek!

Erdélyi Konyha – ízes tündérkert 9.
FŐZŐSULI
Kezdők szakácskönyve
Formátum: 21×21 cm
Oldalszám: 192
Ára: 1750 Ft vagy 25,00 lej (+ postaköltség)
Súlya: 640 g

A megrendelt termék árának utalása előtt figyelmesen töltse ki az alábbi megrendelőlapot! A megjegyzés pontban tüntesse fel a megrendelni kívánt termék(ek) nevét! Válasz e-mail-t fogunk küldeni a megadott e-mail címre, melyben szerepeltetjük majd a postaköltség díját is, mely a megrendelt termék(ek) súlyától függ! Az utalást e-szerint kell rendezni.

Előfizetési űrlap

  • A *-gal jelölt mezők kitöltése és az ellenőrző kód beírása kötelező! Kérjük, hogy figyelmesen és pontosan adja meg adatait! Felhívjuk figyelmét, hogy az űrlap elküldésével automatikusan elfogadja az előfizetés feltételeit.
 

Ellenőrző kód

Magyarország területéről banki átutalással ide kérnénk átutalni a kiválasztott termékhez tartozó díjat:

Kedvezményezett számlaszáma: 10700024-49737509-55000000
Kedvezményezett neve: Barion Payment Zrt.
Közlemény:    085 850 006
A KÖZLEMÉNY ROVATBA A FELTÜNTETETT SZÁMSORT PONTOSAN ÍRJA BE, DE CSAK A SZÁMSORT!!!​


Románia területéről a következő bankszámla számra lehet utalni a kiválasztott termékhez tartozó díjat: 

Bankszámlaszám:   RO05OTPV220000928050RO01
CÉGNÉV:   FPeter Tur Transylvania SRL  Cod Unic Inregistrare:  3419966
CÍM:   Sediu social: Salonta, Strada Kulin György Nr. 37

Kérjük írja oda megjegyzésbe: Főzősuli


Európa más területeiről a következő bankszámla számra lehet utalni a kiválasztott termékhez tartozó díjat:

Swift code:  OTPV ROBU
Iban:   RO59OTPV 22000092 8050EU01
CÉGNÉV:   FPeter Tur Transylvania SRL,  Cod Unic Inregistrare:  3419966
CÍM:   Sediu social: Salonta, Strada Kulin György Nr. 37

Kérjük írja oda megjegyzésbe: Főzősuli