Játssz velünk és utazzunk együtt Erdélybe!

GYERE VELÜNK HAT NAPRA ERDÉLYE!

MINDEN KÖLTSÉGEDET ÁLLJUK!

Lassan itt a tavasz és 2019 március 22-én. Dóri & Péter ismét útnak indul Erdélybe, de most nem egyedül, hanem egy szerencsés párral! A Meszlényi-autó által biztosított Toyota RAV 4 hybrid kényelmes és biztonságos utazást nyújt majd a 6 napos út során és a legjobb szállásokról, szobákról, étkezésekről a TRAVELMINIT fog gondoskodni. Székelyudvarhelyek például a Hotel Küküllőben fogunk majd megszállni!

Ha elfogadnál TE is egy olyan utat, aminek nincs semmi költsége és ahol részt vehetsz egy izgalmas utazáson, egy kalandos TEREPJÁRÓS TÚRÁN, akkor teljesíts 2 feltételt!!! Ha teljesíted a feltételeket, akkor TE lehetsz a szerencsés, aki a párjával együtt felvonóval felmehet  a Transzfogarasokba a még téli, hófehér Bílea tóhoz, vagy a Csíki sörgyárba látogathat, ahol ajándékot kap a játékos kedvű útitársunk. Persze majd részt veszünk egy élménydús MEDVELESEN is a Szent Anna tónál! Utunk során egy “extrém” kirándulást tehetünk majd a Parajdi sóbányába és olyan részekre is elmehetünk, ami zárva van a nagyközönség részére! Székelyudvarhelyen a Hotel Küküllő nyújt majd több napon át kényelmes szállást részünkre!

Mit kell tenned???

Ha van kedved Dórival és Péterrel tartani Erdélybe, akkor nem kell mást tenned, csak megosztani a 2019. március 8-tól, március 15-ig minden este 19 órakor, a facebookos oldalukon közzé tett fotókból egyetfacebook oldal + fotó amit ossz tovább az fb. profilodon és persze egy filmet is innen a You Tube csatornájukról: You Tube csatorna

A Játékban résztvevő személyek, részvételi jogosultsága: A Játékban részt vehet minden Úniós állampolgárságú, Európai lakcímmel rendelkező, 18. életévét betöltött nagykorú, cselekvőképes, természetes személy.

– A Játék időtartama: 2019.03.08 du. 19 óra – 2019.03.15. este 21 óra (magyar időzóna)

– A játékban való részvétel feltételei:
1.  a Játék részt vehet mindenki, aki a játék időtartama alatt megosztja a saját facebookos profilján az Erdélyi túrák facebook oldalon 2019.03.08. 19 órakor feltöltött fotót. A játék időtartama alatt minden nap lehetőség lesz a naponta 19 órakor közzétett fotót megosztani! 

2. A játékban való részvétel további feltétele, hogy egy az Erdélyi túrák You Tube csatornáján lévő filmet is megosszon a facebookos profilján. A You Tube csatorna itt található: Erdélyi túrák – You Tube. Ha már megosztottál egy filmet a You Tube csatornánkról, akkor ne felejts el fel is iratkozni!

Kedvelj minket a facebookon: FACEBOOK – ERDÉLYI TÚRÁK

A játék nyertese:

2019.03.15 este 21 órakor (magyar időzóna) történő számítógépes sorsolást követően tesszük közzé! A sorsolást számítógép segítségével végezzük el, 2019.03.15-én este 21 órakor, egy a facebookon közvetített élő bejelentkezés során az Erdélyi túrák facebookos oldalon, itt: facebook Ha a nyertes 24 órán belül nem reagál, akkor 24 óra elteltével megismételjük a sorsolást és így tovább. Ha a kisorsolt “szerencsés” profilján nem látható olyan post, amit az Erdélyi túrák fb. oldalról és You Tube csatornáról oszt meg, akkor ez kizáró ok lehet!

Ha a játék nyertese visszautasítja a személye közzé tételét, akkor nem lesz jogosult a nyereményre. A játék nyertesei vállalják a 2019.03.22 reggeli 07. órai Békéscsabai indulást. A játék nyertesei vállalják, hogy 2019.03.15-től, az Erdélyi túrák fb. oldal és a traveltotransylvania.com, valamint az Erdély és Székelyföld You Tube oldal felhasználja az utazás során készült fotókat, filmeket. Korlátozottan cselekvőképes nyertes esetén a nyeremény megszerzésére a nyertes törvényes képviselője is lehet jogosult, amennyiben ő megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek. A Játék időtartamától eltérő időben történt a Játékban nem lehet részt venni.A nyeremények készpénzre át nem válthatóak, és másra át nem ruházhatóak és nem meghosszabbíthatóak. 

A NYEREMÉNY:

Egy Erdélyi körút félpanziós ellátással, ami 6 nap időtartamúMárcius 22-én reggel 07 órakor indul az utazás Békéscsabáról, a nyertes lakhelyétől való oda-vissza  utazás megtérítésére nincs lehetőség. Az utazás 2019.03.22-től 2019.03.28 estéig tart, az-az 6 teljes nap. Az utazás során fellépő személyes költségeket a “nyerteseknek” kell megtéríteni. Az utazás térítésmentesen tartalmaz: 5 éjszaka szállást 2 személy részére félpanzióval, terepjárós kirándulástCsíki sörgyár látogatást, medvelest, kirándulást a Transzfogarasi úton (felvonó díjat). A nyertes egy éven át megkapja az Erdélyi túrák magazin lapszámait.

Egyéb nyeremények: 

2019.03.22. és 23. és 24. és 25. és 26. az utazás időtartama alatt történt, az Erdélyi túrák facebookos oldalon közzétett élő bejelentkezések követői között naponta 2db 1 személyes “MEDVELEST”, a  MEDVELES.HU valamint 1 karton “Székely sört” a Csíki sörgyár támogatásával. A sorsolást minden este 21 órakor az utazáson résztvevő személyek választják ki, az alapján, hogy ki milyen kommentet, hozzászólást tesz az élő bejelentkezésekhez.

Az utazásunkhoz a Meszlényi-autó biztosít egy Toyota RAV4 hybrid tesztautót!

Új Toyota RAV4

Új #Toyota #RAV4 – 100% SUV. 100% HIBRID.NINCSENEK FÉLMEGOLDÁSOKGyulai Hírlap / József Mocsár-Pörjés#meszlényiautóhttp://meszlenyiauto.hu/uj-toyota-rav4/

تم النشر بواسطة ‏‎Meszlényi-Autó‎‏ في الاثنين، ٢٥ فبراير ٢٠١٩

Együtt fedezhetjük fel majd a még hófehér Transzfogarasi utat!

Ide kattintva a 2019-es kirándulásainkat láthatjátok: Erdélyi túrák

Erdély és Székelyföld legszebb kiránduló helyeit itt, a térképünkön találod!

A játék szervezését az FPeter Tur Transylvania SRL Salonta, Strada Kulin György Nr. 37 bonyolítja le.

KAPCSOLAT: HU +36706775870

 Szállások Erdélyben és Székelyföldön: