Margaréta Panzió (Székelyudvarhely)


A Margaréta Panzió Székelyudvarhely külvárosában (Kadicsfalván) található, csendes, családias környezetben. A természet hihetetlen bőkezűséggel ajándékozta meg a Hargita vidékét. Mintha azt akarta volna: ez a hely álljon a legközelebb az ember szívéhez. Az őszinte mosolyú, vendégszerető székelyek marasztalásra késztetnek minden várt és váratlan vendéget. A kadicsfalvi Margaréta vendégházat – Székelyudvarhely külvárosában – a Réz-tető és a Nagy-Küküllő öleli át.


Csendes, családias környezetben a kis vendégház 16 fő részére ad szállást 2- és 3-ágyas szobákban. Külön fürdőszobák és illemhelyiségek gondoskodnak a tisztálkodási lehetőségről.


Az út porától megtisztult vendég, a vidék jellegzetes ínyenc falatjaival csillapíthatja éhségét a különálló ebédlőben. Vendégeink óhaja szerint reggelivel és félpanzióval szolgálhatunk. Nagyobb csoportok kürtőskalácssütés, bográcsgulyás-készítés örömeiben osztozhatnak, ahol a hangulatot tangóharmonika hangja is fokozhatja. Közös szórakozásra ad hangulatos helyet a tágas nappali.

Az őszinte mosolyú, vendégszerető Jakab család szeretettel várja önöket!


 

További részletek és FOGLALÁS: ITT

 

You may also like...