Nyaralj ingyen Erdélyben! Az Erdélyi túrák és a Sólyomkő panzió nyereményjátéka.

Erdély magazin

Nyerjen ön egy hétvégét teljes ellátással Székelyföldön!
Játsszon velünk, és nyerjen, még az üzemanyagköltségébe is beszállunk!
Az
Erdélyi túrák és a Sólyomkő panzió nyereményjátéka!

Sepsibükszád Háromszék festői táján, az Olt folyó és a Hargita hegység alsó vonulata mentén fekszik. Kovászna megye egyik legvonzóbb faluja Önt is várja egy felejthetetlen vakációra! Ha kikapcsolódásra vágyik a családias hangulatú Sólyomkő Panzió és Kulcsosház ideális választás az Ön számára. Vendégházaink a székelyföldi táj békés, nyugodt hangulatát kínálják a hozzánk betérőknek. Sepsibükszád közvetlen szomszédságában található Tusnádfürdő, alig 18 km-re kelet-Európa egyetlen vulkanikus eredetű krátertava a Szent Anna tó, 16 km-re Bálványos fürdő, 30 km-re Sepsiszentgyörgy, 36 km-re Csíkszereda, míg 37 km-re az egyik legszebb, egyedi hangulatú székely kisváros, Kézdivásárhely.

Válassza ön is idén a Sólyomkő panziót, ha Székelyföldre tervezi a nyaralását, vagy nyerjen egy ingyenes hétvégét teljes ellátással, amihez még 200 lej útiköltséget is adunk!

A panzió és a kulcsosház nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el, így kiváló helyszíne pihentető vakációknak, vagy akár kisebb munkagyűléseknek, konferenciáknak, banketteknek, családi és egyéb rendezvényeknek. Jellegzetesen helyi gasztronómiai ízvilág jellemzi konyhánkat. Nálunk biztosan elfogyaszthat egy ínyenc székely töltött káposztát, vagy egy igazi erdélyi húslevest, de kérésre bármilyen egyéb menüsor összeállítását vállaljuk. 2016-ban a legjobb nyaralás lehet Erdélyben, ha ezt a Sólyomkő panzió és Kulcsosházban tölti!

Ismerd meg Erdély nevezetességeit:

Mit kell tennie, hogy öné legyen a térítésmentes hétvége, amihez még benzinpénzt is adunk???

Csak kedvelje a facebookos oldalunkat és ossza meg a postot!!!

Kattintson ide: OLDAL

TEHÁT ÖN NYERHET EGY HÉTVÉGÉT, A SEPSIBÜKSZÁDI SÓLYOMKŐ PANZIÓBAN!!!

… ha kedveli az Erdélyi túrák facebookos oldalát és megosztja onnan ezt a postot!!!

A hétvégét a Sólyomkő panzióban tehát egyszerű megnyerni, csak kedvelni kell az Erdélyi túrák facebookos oldalát, de kattintson ide is, ez itt a Sólyomkő panzió oldala: Sólyomkő panzió.

Bővebb információt a panzióról itt találhatunk: Panzió

Információk az Erdélyi túrákról: TÚRÁK

Részvételi szabályzat:

A nyereményjáték 2016. március 19. 00:00 órától 2016. április 1. 24:00 óráig tart. A sorsolás időpontja 2016. április 4. 12:00. A Sorsolás a Sólyomkő panzióban lesz Sebsibükszádon. A nyereményjátékon minden feliratkozó – természetes személy – részt vehet (egy személy egy fb. profil).  A nyertest a nyereményjáték szervezője a játékon részt vevők, az fb. oldal kedvelő és a post megosztói  közül sorsolja ki. A nyertest a facebookon értesítjük. A nyeremény átvételének határideje a sorsolást követő 30. naptári nap (2016. május 1.) A nyeremény beváltásának határideje a nyereményként kisorsolt ajándékutalványok érvényességi ideje (Sólyomkő Panzió : 2016. december 31). A nyereményjátékkal kapcsolatban jogi út kizárva. A nyertes hozzájárul a neve közléséhez a www.traveltotransylvani.com honlapon! Honlap: WEBSITE
Az ajándékutalvány tartalma 2 fő részére:
Beváltható Sepsibükszádon, a Sólyomkő Pazió és kulcsosházban!
3 nap 2 éjszaka szállás 2 fő részére standard szobában
Svédasztalos reggeli és vacsora (a vacsora típusa a házban tartózkodó vendéglétszám függvénye: svédasztalos vagy háromfogásos vacsora, italt nem tartalmaz.)
Parkolás
Idegenforgalmi adó
200 lej értékű üzemanyaghozzájárólás.

Ajánlott szálláshelyeink közül itt megtalálhatja az önnek megfelelőt:

Foglald le te is a szállásodat Erdélyben az ajánlásunkkal ide kattintva:
Szállások Erdélyben

Erdélyi túrák 2016 ®

You may also like...