Nyári programjaink 2017

Várunk benneteket idén nyáron is: Dóra és Péter

Ha ön olvassa ezeket a sorokat, akkor jó helyen jár és lehetősége lesz olyan hegyeket-völgyeket, folyókat, tavakat, vízeséseket látni, amiért nem kell Nyugat-Európába utazni, mert ezt Erdélyben is meg lehet találni! Sőt, ez másabb a maga természetességével, szépségével. Csak egyetlen kérdést teszünk fel: hol lehet például az Alpokban háznál sütött kenyeret enni? Az Erdélyi városok, főleg a falvak is teljesen mások, utánozhatatlanok. Egyszer mindenkinek el kell jutnia Erdélybe, Székelyföldre.

Nyáron a Várak–hegyek–szurdokok kirándulásunkon felkeressük a Véka-szurdokot is, aminek, mint oly sok titkos helynek Erdélyben, mi adtunk Magyar elnevezést:

Dél-Erdélyi körutankon elutazunk a  Transalpina útra is, ami magasabban fut, mint a Transzfogarasi út és nem egy völgyben, hanem csodás kilátás ígérve a hegygerinceken halad.

Torockói csillagtúránkon ismét felkeressük Alsó- és Felsőszolcsvát, ami igaz közel van Torockóhoz, mégis oly kevesen ismerik!

Ha a nyáron a tényleg varázslatos Székelyföldön járunk, a Gyimesekben, akkor mi egy kevesek általl ismert úton, ahová nagy busszal nem lehet eljutni, direkt a Békás-szoroshoz utazunk, csodálatos tájakon keresztül.

Barcaságban, Brassó környékén is fantaszikus, mások általl nem ismert helyekre tudunk kalauzolni benneteket, ami egy utazási iroda ajánlatában sem szerepel!

Mivel 2016-ban is túljelentkezések voltak az útjainkra és csak korlátozottan tudunk részvevőket vinni magunkkal, így a június 1.-től való jelentkezésekre regisztrációs díjat is felszámolunk! 

Miért éppen minket érdemes velünk jönni?

…mert míg általában az utazási irodák a nyárra, a fő szezonra koncentrálnak, nem ismerik Erdély titkos és csodaszép helyeit, addig mi egész évben járjuk Erdélyt, folyamatosan frissítjük a honlapunkat és a facebookos oldalunkat saját fotóinkkal, filmjeinkkel. Olyan helyismeretre tettünk szert az évek alatt, aminek hála a velünk tartók a szűkös idejüket biztosan jól  ki fogják tudni használni ezen a túrán. Mi a nyári túráinkon nem nagybuszokkal utazunk, ahol személytelenné válsz, hanem kisbuszokkal, amikkel gyorsabban haladhatunk, nem telik le a vezetési idő és nem tart egy wc szünet egy órán keresztül! Velünk adott időn belül sokkal több helyre eljut a kiránduló! Persze egy 40-50 fős csoporttal akarsz tartani, akkor készülj fel, hogy 2 nap megy majd el csak az oda-vissza útra! Nekünk nem az a célunk, hogy még 3 nap után sem ismerjünk mindenkit, hanem az, hogy mi is meg tudjuk csodálnunk azt a sok szép várat, völgyet, ahová elviszünk! Fotózni, filmezni szeretnénk mi is és kisbuszainkkal ott állunk meg, ahol akarunk. Mi nem teljesítmény túrára megyünk, az útjaink bárki számára könnyen teljesíthetőek.

Tarts velünk áprilisban is a krókuszok mezeire:  Krókusztúra 2017

Kattintson a kiemelt hivatkozásra, úgy a kirándulás részleteit is megtudhatja. Kérjük ha kérdése lenne a túrákkal kapcsolatban, akkor írjon e-mailt ide: turak.erdélyben@gmail.com, adja meg a telefonszámát. Felhívjuk!

Kérjük kattintson a szinekkel kiemelt hivatkozásra!!!

május 20. – 21. Békéscsaba – Szeged Májusi kirándulás a Nárciszmezőkre

                                                                                           megtelt

május 27. – 28. Békéscsaba – Debrecen Májusi kirándulás a Nárciszmezőkre

                                                                                          megtelt

június 3. – 4.      Békéscsaba (Szeged – Debrecen?)       Fotós kirándulás

2017.06.10-11.  Békéscsaba – Szeged   (Bigéri vízesésVaskapu, Kazán szorosSzeles vízesés, Cserna-völgye, Púp-szurdok) Megtelt!

június 13. – 17.  Várak–hegyek–szurdokok 

                                                     már csak 4 szabad hely van!

június 25. – 29.  Dél-Erdély, a csodák földje – hegyek – várak – szurdokok!

                                                             már csak 4 szabad hely van!

július 1. – 5.      Torockói csillagtúra 2017

július 8. – 12.   Kirándulás a varázslatos Székelyföldre

július 15.- 19.    Kirándulás a varázslatos Székelyföldre

július 22. – 27.     Nyári kirándulás a Barcaságban

július 29. – augusztus 2.   Torockói csillagtúra 2017

augusztus 6. – 10.   Dél-Erdély, a csodák földje, hegyek – várak – szurdokok

augusztus 17. – 21.   Dél-Erdély, a csodák földje, hegyek – várak – szurdokok

augusztus 23. – 27.   Kirándulás a varázslatos Székelyföldre

augusztus 30. – szeptember 3.  Várak–hegyek–szurdokok 

JELENTKEZÉS ITT: KAPCSOLAT

Jelentkezés: itt a honlapon, a facebookon, vagy a "turak.erdelyben@gmail.com"         e-mail címen lehet.

Foglald le te is a szállásodat az ajánlásunkkal Erdélyben itt:
CSALÁDI PANZIÓK-KULCSOSHÁZAK

Hová is érdemes menni Erdélyben? Kattints ide:

FPeter Tur Transylvania SRL Cod Unic Inregistrare: 3419966   J5/325/2015
Sediu social: Salonta, Strada Kulin György Nr. 37

RO:+40723579523     HU: +36705772681

You may also like...