Székelyföld legszebb kastélyszállója!

A Haller Kastély a múlt idők eleganciáját sugárzó történelmi Erdély első Kastélyszállója.
Marosvásárhelytől 22 km-re a Maros bal partján, a Kolozsvár-Marosvásárhely országút (E60) mellett Marosugrán fekszik, 9 km-re a Marosvásárhelyi Nemzeti Repülőtértől.

A Kastély a 17. században épült klasszicista barokk stílusban. A 90-s évek során különböző tevékenységeket folytató intézményeknek helyet adó Kastélyban ( iskola, óvoda, irodahelyiség, raktárhelyiség, bentlakás, pékség stb.) 2012 óta szálloda, étterem és borospince működik.

A Kastélyszálló termei, szabadtéri adottságai, alkalmassá teszik kongresszusok, konferenciák, tanácskozások, továbbképzések, szemináriumok, esküvők, eljegyzések, keresztelők, koktélpartik, fogadások, díszvacsorák, bálok, koncertek, hangversenyek és egyéb üzleti és családi rendezvények szervezésére.

Az étterem és a konferenciaterem a Kastély első emeletén kapott helyet. Rendezvények esetén 120 férőhelyes, míg a la Carte kiszolgálásban 60 férőhelyes éttermünkben, az erdélyi és a nemzetközi konyha legkitűnőbb specialitásaival kedveskedünk vendégeinknek.

Kastélyszállónkban 14 szoba került kialakításra amiből 1 lakosztály és 13 kétszemélyes szoba, mindenik korabeli stílusban berendezve. Szobáink egy hajdani nemesi világba kalauzolják Önöket,némely közülük különleges boltíves szerkezetű, eleget téve napjaink kényelmi elvárásainak is.

A Kastély alagsorában a 100 férőhelyes borospince található, ami szintén borkóstolók, nótaestek és más rendezvények alkalmas helyszíneként szolgálhat.

Kastélyszállónk 2015 óta egy wellnessközponttal (beltéri termál medence, pezsgőfürdő, finn szauna, sókamra, beltéri gyerekmedence, sós vizű kinti dézsa) gazdagodott amely lehetővé teszi vendégei számára a gondmentes pihenést és a testi-lelki harmóniát. Érdekességnek számít, hogy a beltéri medencénkben található sós, termál vizet a Kastélyszálló udvarában kialakított forrásból nyerjük.

Kérjük kedves vendégeinket, hogy a részletekről érdeklődjenek a recepciónál (Tel.: +0747 049 819) vagy látogassanak el honlapunkra (www.castelhaller.ro)
Érezzék jól magukat nálunk!

Erdély magazin

Fedezze fel térképünk segítségével Erdélyt, ismerje meg nevezetességeit!

Ajánlott szálláshelyeink közül itt megtalálhatja az önnek megfelelőt: