Szilveszterezz velünk Erdélyben!

Bízunk benne, hogy mindenki számára egy vonzó szilveszterezési lehetőséget ajánlunk, hiszen Erdélyt nem csak nyáron érdemes felkeresne, hanem télen is, amikor fehérré válik minden, a Kárpátok, a hegyek-völgyek, városok-falvak, jéggé dermednek a folyók-tavak és a vízesések. Erdély egyik legszebb része Hunyad megye  és rendszeresen szervezünk ide kirándulásokat, túrákat.

Budapesti indulással, Kecskeméti, Szolnoki, Debreceni és Szegedi felszálással is lehet hozzánk csatlakozni.

– Első nap: december 29-én a reggeli órákban indulnánk Budapestről, útközben megállnák megtekinteni Arad megyében a felújított Máriaradnai templomot és kolostort, majd a magasból, Sólymos várából tekintenénk le a Maros völgyére, ahogyan egy kanyart ír le a folyó. Érkezés a szállásra, ahol vacsorával várnak minket

     

– második nap: december 30. A Retyezátba kirándulunk, ahol a befagyott Lolája vízeséshez teszünk egy sétát, majd visszafelé  Vajdahunyad várát fedeznénk fel. Vacsora a szállásunkon.

– harmadik nap: december31. Délelőtt hagyományos disznótor és az ebéd után felkeressük a festői Csolnakosi tavat, este évvégi hálaadó szentmise és közös szilveszteri mulatság élőzenével, hajnalig.

 

– negyedik nap: 2016 január 1.: reggeli 12 órakor utána indulunk Déva felé felmegyünk a felújított és teljes pompájában megtekinthető várba (december 15-én nyitják meg, majd a vár aljában lazítás és fürdőzés az Aqualand-ben, majd vacsora és morzsabuli.

– az ötödik napon január 2-án indulunk haza reggeli után, de kerülőt teszünk Herkulesfürdő és a Cserna völgye felé és a téli Vaskaput és a Kazán szorost is felkeressük. Érkezés Budapestre az esti órákban.

 

Szállás falusi házakban félpanzióval (plusz ebéd 31-én), kétágyas, zuhanyzós szobákban.

Ellátás félpanzió, ami 4 reggeli, egy ebédet és 4 vacsorát tartalmaz.

Részvételi díj 74. ezer Ft.

Jelentkezni lehet a +36705772681-es telefonszámon,

                   vagy  e-mailban: turak.erdelyben@gmail.com

 

Ha önállóan terveznek utazni, akkor érdemes megtekinteni szállásajánlatainkat:                       SZÁLLÁSOK

Fontos információ,ha Erdélybe utazol:INFORMÁCIÓ

Keress minket a Facebookon is: FACEBOOK

2015-ös túra!

 

FPeter Tur Transylvania SRL Cod Unic Inregistrare: 3419966   J5/325/2015
Sediu social: Salonta, Strada Kulin György Nr. 37

RO: +40735562159 HU: +36705772681

You may also like...