Gyapjú paplanok, párnák, takarók

Ismerje meg ön is a természet adta tiszta, természetes alapanyagokból és manufakturálisan készített termékeinket, amiknek az alapanyaga a birkagyapjú. A gyapjú feldolgozása a legtermészetesebb úton történik, mosószerek, vegyszerek használata nélkül, ezért a gyapjúban található lanolin, amely mindenféle gyógyszerek és kozmetikumok alapanyaga, jótékony, gyógyító hatással van a szervezetünkre, ezenkívül meleg, puha, tartós és könnyen kezelhető termék, mosógépben is mosható, csavarható és szárítható.
Sokan nem is gondolnák, de az allergiás megbetegedést, tüdőmegbetegedést is okozhat a sok polyészter, polyamid alapú olcsó ágynemű. Ön se díszítse műanyaggal az ágyát, ne takarózzon műanyaggal! Vigyázzon arra, hogy milyen alapú por keletkezik a lakásában!

FONTOS TUDNI! A webáruházban megtalálható termékek nagy része kézműves termék, így előfordulhat, hogy a megrendelése, megvásárlása után készítjük el azt. Így a kiszállítási idő 1 – 14 munkanapot is igénybe vehet (ágyneműk, szőnyegek, takarók). Mivel termékeinket egyenesen Székelyföldről küldjük az önök részére, így a kiszállítás időtartama az egyéb termékek, élelmiszerek esetén is 3-4 munkanap. Köszönjük szíves türelmét és megértését.

Köszönjük, hogy vásárlásával támogatja az Erdélyi és Székelyföldi magyarságot!!!