Gyapjú plédek, takarók

Ismerje meg ön is a természet adta tiszta, természetes alapanyagokból és manufakturálisan készített termékeinket, amiknek az alapanyaga a birkagyapjú. A gyapjú feldolgozása a legtermészetesebb úton történik, mosószerek, vegyszerek használata nélkül, ezért a gyapjúban található lanolin, amely mindenféle gyógyszerek és kozmetikumok alapanyaga, jótékony, gyógyító hatással van a szervezetünkre, ezenkívül meleg, puha, tartós és könnyen kezelhető termék, mosógépben is mosható, csavarható és szárítható. Gyapjú plédek ,kiváló minőségben pihe puha merinói gyapjúból ,nem szúr ,selymesen simogat és melegen tart ,egészségesen meleg hőháztartást biztosít ,mosható .
A gyapjú pléd az, ami nem hiányozhat egyetlen lakásból és ágyból sem, mert télen fűt nyáron hűt, mindig normál hőháztartást biztosít a szervezetnek, ezáltal biztosítja az egészséges és nyugodt alvást. Puha, meleg hatása esti tévézések, olvasások elengedhetetlen kelléke a kellemes időtöltés alatt. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt jótékony hatással bír. Tisztítása egyszerű, akár mosószer nélkül is lehetséges, ezáltal környezetbarát termék.
Sokan nem is gondolnák, de az allergiás megbetegedést, tüdőmegbetegedést is okozhat a sok polyészter, polyamid alapú olcsó pléd és takaró. Ön se díszítse műanyaggal az ágyát, védje gyapjú ágyműjét olyan természetes anyaggal, mint a gyapjú! Vigyázzon arra, hogy milyen alapú por keletkezik a lakásában!

FONTOS TUDNI! A webáruházban megtalálható termékek nagy része kézműves termék, így előfordulhat, hogy a megrendelése, megvásárlása után készítjük el azt. Így a kiszállítási idő 1 – 14 munkanapot is igénybe vehet (ágyneműk, szőnyegek, takarók). Mivel termékeinket egyenesen Székelyföldről küldjük az önök részére, így a kiszállítás időtartama az egyéb termékek, élelmiszerek esetén is 3-4 munkanap. Köszönjük szíves türelmét és megértését.

Köszönjük, hogy vásárlásával támogatja az Erdélyi és Székelyföldi magyarságot!!!

Egyetlen találat van