Kerámia fazekak, lábasok

– Cserépedényeink gáz és villanytűzhely hideg vagy előmelegített sütőjébe is berakhatók, gázlángon lángelosztóval (lángelosztó gyanánt teli vaslapot használjunk, amire még hidegen tegyük rá az edényt), valamint faszenes parázs fölött, és kemencében is használhatóak. Nem javasolt mosogatógéppel való tisztítása, valamint mikrohullámú sütőben való használata, mivel a cserép anyagánál fogva magába szívja a vizet (a mázas cserép is).

– Az elkészült ételekben több vitamin és ásványi anyag marad meg, ezáltal az ízük is sokkal finomabb lesz. A cserépedények egyenletes hőelosztást biztosítanak, ennek köszönhetően hamarabb elkészül a benne főzött étel, mint a hagyományos edényekben, így némi energiát is megtakaríthatunk velük a mindennapos használat során.

– Tisztításuk egyszerű. Beáztatni egyik edényünket sem kell, sem az első, sem többszöri használat után! Használat után jól szárítsuk ki a cserépedényt, ha még is ételszaga marad, üresen tegyük be a 150°C-ra melegített sütőbe és 10-15 perc alatt kiég belőle a kellemetlen szag.

– Jól tűri a magas hőmérsékletet, azonban kerülendő a hirtelen hőingadozás! Az átforrósodott edényt tilos hideg vízzel felönteni, vagy hideg vízbe helyezni!
Környezetbarát anyagokat tartalmaz, melyek nem károsak az egészségre
Nem karcosodik

FONTOS TUDNI! A webáruházban megtalálható termékek nagy része kézműves termék, így előfordulhat, hogy a megrendelése, megvásárlása után készítjük el azt. Így a kiszállítási idő 1 – 14 munkanapot is igénybe vehet (ágyneműk, szőnyegek, takarók). Mivel termékeinket egyenesen Székelyföldről küldjük az önök részére, így a kiszállítás időtartama az egyéb termékek, élelmiszerek esetén is 3-4 munkanap. Köszönjük szíves türelmét és megértését.

Köszönjük, hogy vásárlásával támogatja az Erdélyi és Székelyföldi magyarságot!!!

1–12 / 13 találat