Szőnyegek

Sokan nem is gondolnák, de az allergiás megbetegedést, tüdőmegbetegedést is okozhat a sok polyészter, polyamid alapú szőnyeg. Ön se díszítse műanyaggal a szobáját, ne járjon műanyagon! Vigyázzon arra, hogy milyen alapú por keletkezik a lakásában!

Rendelje meg ön is álmai szőnyegét! Mi az ön kívánsága szeriti méretre, formára készítjük azt!

Mivel termékeink kézi, sokszor egyedi készítésűek, így előfordulhat, hogy több hét is lehet a kiszállítási idő! Kérjük szíves türelmét, érdeklődjön e-mailban a kiszállítás várható idejéről.

Tudta??? A GYAPJÚSZŐNYEG TERMÉSZETES ÉS KÖRNYEZETBARÁT!!!

A gyapjú természetes, megújuló alapanyag. Nem kell hozzá vegyipari üzemet létrehozni, környezetet szennyezni, de még csak egy fát sem kell kivágni. Sőt a gyapjút adó állatot sem kell megölni. A gyapjú szőnyeg biológiailag teljesen lebomlik, így nem szennyezi a környezetet, mint a műszál alapú szőnyegek!

– A gyapjúszőnyegek egészségesek

– kényelmesek és puhák

– könnyen tisztíthatóak

– antiallergének, így ideális asztmás betegeknek, allergiában szenvedőknek!

– hosszú élettartamú és jó hőszigetelő, szabályozhatja a szoba páratartalmát!

– akár hangszigetelést is gátolhatja faliszőnyegként

FONTOS TUDNI! A webáruházban megtalálható termékek nagy része kézműves termék, így előfordulhat, hogy a megrendelése, megvásárlása után készítjük el azt. Így a kiszállítási idő 1 – 14 munkanapot is igénybe vehet (ágyneműk, szőnyegek, takarók). Mivel termékeinket egyenesen Székelyföldről küldjük az önök részére, így a kiszállítás időtartama az egyéb termékek, élelmiszerek esetén is 3-4 munkanap. Köszönjük szíves türelmét és megértését.

Köszönjük, hogy vásárlásával támogatja az Erdélyi és Székelyföldi magyarságot!!!